Проект нового Аквапарку у Франції

2021-05-03
Проект нового Аквапарку у Франції

Напрямок вітрів і сонячного світла визначили план конструкції нового проекту. Охороняється від холодних північно-східних зимових вітрів, що пливуть до лісу, водний парк відкривається на захід.

На південному заході, водний парк наповнений світлом протягом усього року. Він спроектований так, щоб взимку отримувати якомога більше сонячного світла, захищаючи себе від надмірного впливу сонця на тераси влітку.

Аквапарк, розташований на великому водному просторі і виглядає як щось зовсім неосяжне, що вийшло з озера. Загальна конструкції складається з: повітряних конструкцій, садів, ширяють у повітрі, ігри з водою в різних проявах і прозорості.

Danica Danica Danica

Чудова екосистема, завдяки наявності терас; різні елементи, пов'язані з екологічною стійкістю - геотермальної енергією, рециркуляцією води, об'єднуються, щоб сформувати загальну структуру всього комплексу. Як тільки відвідувачі пройшли зону роздягальні, вони потрапляють у внутрішній простір водного парку, спроектованого як великий простір з водою, наявністю островів різних розмірів і безліччю розважальних функцій. Цей архіпелаг простягається зовні, в лагуну, підкреслюючи безперервність єдиного комплексу.