Cresta - світ бетону і скла

2021-05-06
Cresta - світ бетону і скла

Cresta - це резиденція для однієї сім'ї площею 5300 кв. футів. Спроектована і побудована повністю з монолітного бетону на ділянці площею 5 000 кв. футів в районі Нижнього Ермоса в Ла-Хойя, Каліфорнія.

Будинок має три рівні, два над землею і 1 підземний. Верхні рівні підкреслені великим склінням від підлоги до стелі і досить значними відкритими площами виходять на вулицю.

Через надзвичайно маленького розміру ділянки, кожен фут був важливий. Зовнішня кімната була ключовим елементом у створенні будинку, який в іншому випадку здавався б маленьким, і більш відокремленим, ніж він є. Хоча це простір створює порожнечу, загальна форма будівлі зберігається. Всі чотири кути будівлі візуально закриті колонами, стінами або площиною даху що зберігає квадратний монолітний вид резиденції.

Danica Danica Danica Danica Danica Danica

Прилеглий до передньої частини будівлі відображає басейн був інтегрований в загальний дизайн проекту для термічного охолодження і візуальної насолоди.

Всі чотири кути будівлі візуально закриті колонами.

Завдяки великим площам скління, теплоємності бетону, захист від сонця і ізоляційному ефекту басейну, сонячна батарея потужністю 6,5 кВт на даху забезпечує майже 100% необхідної енергії для будинку.