Готелі, які увійшли в ТОП-50 кращих готелів світу

2021-05-15
Готелі, які увійшли в ТОП-50 кращих готелів світу

Ділимося річної підбіркою одних з кращих готелів по всьому світу з відмінними умовами, сервісом і дизайном.

Armani Hotel Dubai, Дубаї, ОАЕ Один з найбільш популярних 5-зіркових готелів не тільки в ОАЕ, а й в усьому світі. Дизайн розробляв сам Джорджіо Армані. Готель знаходиться в самому знаменитому хмарочосі ОАЕ - Бурдж-Халіфа з окремим входом в готель, прямим виходом в ТРЦ Dubai Mall і величезним спа-центром, в якому гості можуть замовити як індивідуальні процедури, так і пройти комплекс стандартних водних процедур. Розкішний дизайн номерів з плавними лініями, які прикрашені японськими татамі і дивовижної меблями, з видом на самий центр Дубая і знамениті співаючі фонтани.

Cap Rocat, Майорка, Іспанія Шикарний 5-зірковий готель розташований у відреставрованій військової фортеці. Головна перевага готелю - приголомшливий вид з усіх номерів на Середземне море і заміську місцевість Майорки. Готель Cap Rocat знаходиться в тихій затоці Пальми, недалеко від селища Кала-Блаве. Для відпочиваючих пропонується безкоштовне відвідування просторого спа-салону, фітнес-центру і можливість займатися йогою на свіжому повітрі. У ресторані готелю Cap Rocat подають свіжоприготовані страви середземноморської кухні. У зв'язку з неоднозначною архітектурою фортеці в готелі не допускається розміщення дітей у віці до 15 років, тому сміливо можна сказати, що цей готель для дорослих.

Capri Tiberio Palace, Капрі, Італія 5-ти зірковий готель в Італії Capri Tiberio Palace расзместілся в будівлі XIX століття, в 2 хвилинах ходьби від центральної площі Пьяццетта міста Капрі. Гостей радують елегантні дизайнерські номери з усіма зручностями. На даху готелю облаштована панорамна тераса з чарівним видом на море. На цій же терасі знаходиться ресторан, де готують приголомшливі страви місцевої середземноморської кухні. Влітку в відокремленої зоні подаються кошерні страви. Також готель Capri Tiberio Palace славиться своїм оздоровчим центром з хаммамом, сауною і гідромасажною ванною. Тому гості додатково зможуть пройти сеанси масажу або порадувати себе косметичними процедурами.

Le Royal Monceau Raffles, Париж, Франція Одне з найпопулярніших місць серед фотографів і художників - це 5-зірковий готель в Парижі, який був відреставрований відомим дизайнером Філіпом Старком. Готель має відмінне розташування, тому що знаходиться в 3-х хвилинах ходьби від Тріумфальної арки і Єлисейський полів. Гостей готелю чекають просторі номери, великий басейн на території, спа-комплекс і навіть кінотеатр. На території також є кілька ресторанів з різноманітною і дуже смачною кухнею. Спа-центр "My Blend by Clarins" з 23-метровим басейном, процедурними кабінетами, турецькою лазнею, сеансами Ватса і йогою.

Rosewood San Miguel de Allende, Мексика Розкішний 5-зірковий готель в колоніальному стилі зі спа-центром на території, відкритим басейном і лаундж-зоною на даху з приголомшливим видом на місто Сан-Мігель-де-Альєнде. Незвичайні номери з дерев'яною підлогою, балконом, великою ванною і весь прикрашений автентичними предметами місцевого мистецтва. Гості мають можливість відвідати спа-центр «Sense» c гідромасажною ванною, турецькою лазнею і сауною. Тут представлений широкий спектр масажних та інших процедур, в тому числі ароматерапія і гідротерапія. У тренажерному залі працюють персональні тренери, а також проводяться заняття йогою. Ресторан «+1826» балує традиційними стравами мексиканської кухні. Гості насолоджуються їжею і пейзажем на садовій терасі готелю. До речі, в барі пропонують покуштувати різні сорти текіли, а біля басейну гостям запропонують різноманітні напої. Rosewood San Miguel de Allende пропонує зали для проведення нарад і банкетні зали, амфітеатр і зону для заходів, яка підходить для проведення весіль.

Playa Vik Jos é Ignacio, Уругвай Сучасний 5-зірковий готель відноситься до міжнародної мережі Vik Hotels Group. На даху цього готелю ростуть живі квіти і дерева. Playa Vik Jose Ignacio оснащений басейном, тренажерним залом, сауною і просторою терасою з видом на відкрите море. У комплексі Playa Vik Jose Ignacio гостям пропонують світлі і просторі люкси або апартаменти. Всі номери оформлені творами сучасного мистецтва.