Безперервний простір і відчутнє світло в інтер'єрі квартири Tadao Ando в Нью-Йорку

2020-03-18
Безперервний простір і відчутнє світло в інтер'єрі квартири Tadao Ando в Нью-Йорку

Апартаменти на Elizabeth Street 152 в Нью-Йорку були спроектовані студією Tadao Ando. Будівництвом займалася компанія Sumaida + Khurana.

Це елітна багатоквартирних резиденція, що складається з 7-ми квартир в районі Ноліто, Нижній Манхеттеен, США.

Кожна резиденція була спроектована в індивідуальному порядку, враховуючи всі побажання майбутніх мешканців », - говорить Майкл Габелліні, член Американського інституту архітекторів, а також один з провідних японських дизайнерів і архітекторів.

Проектування від знаменитого японського архітектора, викладений на місці бетон, полірований метал, об'ємне скло, жива зелена стіна, 17м довгою і 30м - шириною і, на десерт, - відкрита тераса з басейном.

Прекрасні гортензії, бостонський виноград і англійський плющ - все цю красу проектувала архітектурна фірма «MPFP».

Всі ці фактори дають право Elizabeth Street 152 вважатися найяскравішим будинком Манхеттена.

Danica Danica Danica Danica

Тим часом Габелліні прагнув зберегти в інтер'єрі максимум спокою, але все ж щоб це був відображає вроджену чутливість будинок, який показує всю динамічність Нью-Йорка.

Природне світло, білі стелі заввишки 2,7 метра і величезні панорамні вікна. Що може бути краще?

Підлоги та двері спальні власників виконані з данського дуба. Нейтральна палітра в дизайн інтер'єрі, різноманітність текстур каменю підсилюють відчуття домашнього комфорту і релаксу.

Усередині квартира обладнана меблями з магазинів DDC і аксесуарами Atelier Courbet, а також творами мистецтва, родом з галереї Yossi Milo.

Результатом є витончене взаємодія відкритих просторів, що доповнює візуально площа з фундаментальними елементами води, металу, скла, зелені і бетону.

Ціна даної розкоші досягає 6,1млн $.

Розташування: Elizabeth Street 152 Нью-Йорк, США

Майкл Габелліні спільно зі студією Tadao Ando Architect & Associates