Прихід ІКЕА в Україну

2021-05-01
Прихід ІКЕА в Україну

Прихід ІКЕА в Україні. Чи варто вибудовуватися в чергу і оснащувати своє житло товарами однієї з найвідоміших шведських компаній?

«Нас не люблять, але до нас шикуються черги!», - саме так віщав сам про себе засновник компанії ІКЕА Феодор Інгвар Кампрад. Об'єднання предметів, куплених в ІКЕА і впровадження цих товарів в модні інтер'єри - предмет для постійних суперечок.

З давніх-давен склалася думка, що продукція ІКЕА безпосередньо асоціюється зі стилем знімних квартир, міні-готелів або бюджетного варіанту житла для «студентів». При цьому, понад 50 років товари з ІКЕА можна побачити практично в кожному європейському домі.

І ось, вже в кінці 2018 року ми чекаємо відкриття першого офіційного магазину товарів для дому ІКЕА.

Чи можна дизайнерам використовувати шведську продукцію в своїх проектах? Багато дизайн-студії твердять, що будь-який поважаючий себе дизайнер ні за що не запропонує Замовнику бюджетну меблі від ІКЕА.

Також склалося враження, що шведська меблі - відмінний варіант «самостійного» бюджетного ремонту квартири і дачі.

ІКЕА не люблять за те, що їх речі характерну і доступні за ціною багатьом. Тому для персоналізації дизайнери будуть креативити для Вас щось «особливе». Також меблі ІКЕА відрізняється тим, що складання потрібно виробляти самостійно.

При цьому ІКЕА люблять за великий асортимент. Ви завжди зможете приїхати в магазин, щоб помацати і помацати перед набуттям будь-хто, що цікавить Вас товар. Компанія працює за принципом: «Ми розробляємо те, що тобі необхідно.» ІКЕА створює доступний масовий дизайн, оперативно втілюючи в життя останні світові тенденції. Тільки ці предмети вони розробляють за доступними цінами за рахунок більш дешевих матеріалів.

Danica Danica Danica

Як заявляють фінансові та економічні експерти, компанії, що працюють на ринку України до приходу ІКЕА, можуть залишатися спокійними. Шведський гігант поставить для вітчизняного виробника певний рівень і стандарти, але це ніяким чином не завадить розвиватися іншим компаніям.

«У 90-му в радянській Союзі з'явився McDonalds, в Україні - в середині 90-х. Що сталося? Зникли їдальні, ресторани або не змогли з'явитися нові мережі швидкого харчування, в тому числі національні? Ні. Ті, хто хотів розвивати бізнес і виходити на ринок, робили це », - підкреслив експерт Андрій Блінов.