Quest - будинок на місці старого бунгало

2021-05-01
Quest - будинок на місці старого бунгало

На місці старого бунгало, яке стояло тут з 1917 року, нові власники вирішили побудувати сучасний будинок. Любов замовників до сучасного мистецтва дозволила архітекторам зробити по справжньому красивий будинок, адже в ньому клієнти збираються зустріти старість.

Ділянка з нахилом і густо вкритий лісом, південна сторона красивий має аспект з видом на заміський парк Дерлстон.

На старті проекту був затверджений одноповерховий будинок, він буде відповідати майбутнім потребам клієнтів-пенсіонерів і потребам їх дочок з обмеженими можливостями. Будинок просторий але не виглядає величезним, його правильне розташування серед дерев гармонійно вписуються в ділянку.

Danica Danica Danica Danica Danica Danica

Південний фасад з головним входом облицьований місцевим каменем і має підпірну стіну, щоб позначити різні рівні і візуально приховати маршрут руху транспорту, зберігаючи гарний вигляд з житлових приміщень через долину.

Велика консоль утворена двома бетонними площинами

Quest

Всередині велика кухня-їдальня-вітальня відкритого плану займає центр плану, з критою терасою, що охоплює всю її довжину і забезпечує захищену відкритий майданчик з видом на південь. У східній частині будинку розташовані гостьові кімнати і кабінети, а головна спальня знаходиться в консольної західній частині будинку. Проста внутрішня палітра кам'яних підлог Purbeck, бетонний вогнище і паркетні підлоги перегукуються із зовнішніми матеріалами - водонепроникними бетонними плитами і необробленої облицюванням з модрини.

Первинна концепція і акценти дизайну відразу ж впізнаються в будівлі, і архітектори працювали над тим, щоб зберегти цю ідею, не додаючи в будівлю нічого зайвого. Тісна робота архітекторів і інженерів подарувала нам прекрасний проект, де все виглядає гармонійно, стильно і не перевантажено деталями.