Що таке дизайн Вабі-Сабі? новий тренд 2018 року

2021-05-01
Що таке дизайн Вабі-Сабі? новий тренд 2018 року

Що таке Вабі-Сабі?

Вабі-сабі - японська філософія, яка існує з XV століття. Це відбулося як реакція на домінуючі тенденції того часу, які в значній мірі спиралися на надмірне прикраса і використання рідкісних матеріалів.

У прямому контрасті ваби-сабі - це пошук краси в недосконалості. Він включає в себе заземлення, створюючи глибокий зв'язок із землею і насолоджуючись простими радощами життя.

Йдеться про те, щоб приймати речі такими, якими вони є, замість того, щоб витрачати час на те, щоб щось краще, і переучуватися, щоб знайти позитивні моменти в менш ідеальних ситуаціях.

Ваби-Саби дизайн

Використання натуральних матеріалів

Оскільки значна частина ваби-сабі пов'язана з примиканням до землі, не дивно, що цей тренд внутрішнього дизайну заснований на використанні натуральних матеріалів. Який би матеріал ви не використали, пам'ятайте, що справжність є ключовим. Подумайте про те, щоб зробити крок за межами норми і зробити покупки для ваших елементів дизайну далеко від великих магазинів. Шоу-руми, блошині ринки, ремісничі шоу і незалежні ексклюзивні магазини - все це життєздатні

Спрощення

Коли у вас є свої елементи дизайну, важливо подумати про те, як ви збираєтеся об'єднувати всі частини. З ваби-сабі простота - ключ до успіху. Ви захочете, щоб ваші вихідні частини простору сяяли самі по собі і, коли це можливо, додавали кімнаті елемент гармонії з природою.

Інтер'єри Wabi-sabi підтримують спарені макети, де функціональні елементи є фокусом. Побудуйте кімнату навколо меблів і не забудьте залишити багато негативного простору.

Коли ви будете готові розглянути аксесуари, зверніть особливу увагу на предмети, які також мають функціональну мету. Декоративні чаші і підноси завжди є твердим вибором, як і кімнатні рослини, які можуть додати в космос свіжість.

Ухвалення недоліків

Наш останній рада найважливіший. Зазвичай, коли ми обговорюємо питання про додавання штрихів до вашого дизайну інтер'єру, ми говоримо про те, як змусити його виглядати готовим на всі 100%. У цьому випадку Ви націлені на протилежне.

Вабі-сабі навмисно працює над тим, щоб знайти красу в існуючих недоліках. Наприклад, чим не ідея застосувати ту ж декоративна чашу, яку Ви склеїли після того, як вона впала і розбилася?

Не соромтеся дати їй місце в новому просторі.

На нашу думку, 2018 рік пов'язаний з прийняттям недосконалостей і автентичності особистості, що робить тенденцію дизайну wabi-sabi обов'язковим явищем в ваших інтер'єрах цього року.

Друзі, а що Ви думаєте про дизайн ваби-сабі?

Це щось, що ви могли б спробувати у власному інтер'єрі?