Інтер'єр сучасного освітнього закладу. Проект "Нова школа"

2021-05-01
Інтер'єр сучасного освітнього закладу. Проект "Нова школа"

Одним з показових освітніх проектів, є «Нова школа», яку відкрили в столиці України - Києві.

Над проектом працювала Олена Добровольська спільно з Dream Design Studio. Команда розробила креативну початкову школу.

Головним завданням було: створити об'єкт, який буде випромінювати позитив, щоб діти самі хотіли приходити в школу кожен день, в якій вони будуть не тільки здобувати знання, а й дізнаватися про світ.

Архітекторам, насправді, вдалося зробити локацію такий, щоб змінити звичне ставлення дорослих і дітей до школи, яку ми звикли спостерігати.

«Совкові» правила, ремонти, похмурі класи, які для сучасних тінейджерів з іншим мисленням, генерацією ідей і емоційним інтелектом, є величезним демотиватором. Ось, як в нашому розумінні виглядає школа.

Але мало хто замислюється, що сьогоднішні діти завтра прийдуть до нас на роботу, будуть самі роздавати робочі місця і ставити тенденції.

Вони - майбутні засновники нових проектів, винахідники унікальних технологій, відомі вчені, дизайнери, будівельники, співаки і депутати. Багато дорослих не замислюються навіть, що нове покоління Z необхідно надихати!

Danica Danica Danica Danica

Концепція проекту «Нова школа» як раз-таки заснована натхненні, креативі, позитивне мислення і свободу вибору.

Дизайн інтер'єру школи просто неймовірно надихає, тому як спрямований на розвиток потенціалу та пізнання мислення молодого і покоління Z, що важливо для нашої молодої країни.

Діти потребують правильного керівництві і прикладах; їх навколишнє середовище підвищує обізнаність і допомагає у формуванні смаку і дизайнерському мисленні. Тому школа розроблена таким чином, що вона привертає увагу дітей до таких важливих аспектів дизайну, як ергономіка і естетика.

Немає стандартних класних кімнат і позбавлених смаку стінок в лобі. Замість цього є багато яскравих елементів і веселих нетривіальних образів; багато геніальних і сучасних дизайнерських рішень.

До речі, всі матеріали, використовувані для цього проекту, є природними і екологічно чистими.

Розташування: м Київ, Україна

Архітектори: Dreamdesign