Сучасний роздрібний інтер'єр в Україні - ЦУМ в Києві

2021-05-06
Сучасний роздрібний інтер'єр в Україні - ЦУМ в Києві

Сьогодні команда Danica показує Вам гідні, на нашу думку, проекти України.

ЦУМ - знаковий універмаг в самому серці Києва.

Англійське бюро «Bonay» взяло на себе відповідальність не тільки за внутрішній і зовнішній вигляд об'єкта, команда також виконувала обов'язки архітекторів, визуализаторов, відповідала за дизайн інтер'єру і навіть за аплікаторів проекту.

Сам ЦУМ, як один з найвидатніших комплексів Києва, має багату історію. Спочатку будівля була спроектована шановним радянським архітектором Олексієм Щусєва в 1939 році. Незважаючи на те, що він був пошкоджений в роки Другої світової війни, універмаг перебудували, та ще й збільшили в площі до 1956 року, щоб стати провідним роздрібним пунктом в місті.

ЦУМ в Києві

Будучи одним з найбільш чудових будівель Києва, для команди Benoy стало великою честю працювати над проектом, що має настільки глибоке культурне та історичне значення для міста. «Ми зберегли характеристики ЦУМу, модернізуючи його для клієнта XXI століття; надали величезну кількість вільного місця в центрі магазину, завдяки нестандартному драматичному фокусу », - сказав Джейсон Кларк, помічник директора в Benoy. Було проведено повне відновлення існуючого історичного фасаду, облицьованого червоним гранітом, в стилі арт-деко 1938 і 1956 років, зберігаючи ці характеристики для майбутніх поколінь.

Новий ЦУМ вміщує більше 22 000 кв. м торговельних площ на дев'яти рівнях. Дизайн Benoy зосереджений на драматичній скульптурної порожнечі вільної форми, яка крутиться по центру універмагу.

«Ми пишаємося тим, що представили новий кардинально реконструйований ЦУМ. Для нас було необхідно зберегти історичний фасад будівлі і надати додатковий внутрішній ребрендинг, який розширює кругозір сучасного покупця », - сказав Брайан Хендлі, генеральний директор ЦУМа.На самому верху будівлі буде безліч ресторанів і прозора тераса на даху, звідки відкривається вид не тільки на знаменитий Хрещатик, але і на все місто. На двох рівнях підземної парковки розмістили додатково 200 паркувальних місць.

Danica Danica Danica

І культурно, і історично знаковий проект, перетворений ЦУМ підтвердив своє місце як яскрава роздрібна розкіш 21-го століття і прекрасне обіднє місце в центрі Кіева.Портфоліо спадщини і репозіціонучих проектів Benoy поширюється по всій Великобританії, Європі та Азіатсько-Тихоокеанському регіону, зокрема, включаючи консультаційні послуги Retail and Masterplan для електростанції Battersea в Великобританії і дизайн інтер'єру для ремонту універмагу Renoma 1930-х років в Вроцлав, Польща.

Розташування: вул. Хрещатик, 38,

КіевКліент: Esta Holding

Архітектор: Benoy

Дизайнер інтер'єру: Benoy

Послуги візуалізації: Benoy

Застосування бренду: Benoy

Дизайн бренду: Four IV

Освітлення: Skira Lighting