Варіанти використання бетону в сучасному інтер'єрі

2021-05-03
Варіанти використання бетону в сучасному інтер'єрі

Багатьох цікавить питання, чому ж бетон - один з найбільш актуальних трендів на сьогоднішній день в дизайні інтер'єру житлових приміщень, офісів, коворкінг, сучасних навчальних закладів та ресторанів.

Ми сподіваємося, після нашого поста у Вас виникне питання, де ж виділити почесне місце цього матеріалу в Вашому інтер'єрі.

Якщо Вашим завданням стало додати в інтер'єр нотку промислового акценту, можна розглянути використання бетонної підлоги. Прекрасне альтернативне і стильне рішення в порівнянні з тим же дерев'яною підлогою.

У разі, якщо бетонну підлогу не вписується в дизайн, бетонні стіни також є відмінним виразом стилю лофт. Але пам'ятайте, що одна бетонна стіна буде виглядати стильно, а ось всі стіни з бетону можуть лише надати відчуття сірості, тьмяності і холоду.

До речі, бетон дуже незвично виглядає, коли він протилежний чогось природного, того ж, дереву.

Догляд за бетоном

Перевагою використання бетону в інтер'єрі - зручність в догляді за матеріалом. Для бетону критично важливо, щоб він був правильно пофарбований, запечатаний і відполірований. Щоб матеріал був чистим, досить просто вимити його ганчіркою з миючим засобом.

Бетон трохи відрізняється від інших тенденцій в цьому році. У той час як багато зосереджені на сміливих і яскравих малюнках і кольорах, бетон хоч і однотонний, але виглядає не менш стильно. Але вибір завжди залишається за Вами!

Як Ви вже зрозуміли, наш пост присвячений тому, як недорогий і всім відомий матеріал може оживити кімнату і додати контрасту приміщенню будь-якого характеру.