Twins

Twins

service: Дизайн та архітектура

square: 139㎡

date: 2021-04-26

architect: Анастасія Броварник

designer: Анастасія Лісовська

Назва проекту ми обрали не випадково. Вся справа в тому, що на двох сусідніх ділянках ми спроектували 2 однакових будинки для двох сімей. Немає нам не було лінь робити новий проект, просто клієнти дружать сім'ями і це їхнє бажання, яке нам дуже сподобалося. На даний момент проект на стадії проведення оздоблювальних робіт, стежте за новинами, матеріал буде оновлюючи.

Одноповерхові заміські будинок в стилі «Барнхаус» приваблюють своєю лаконічністю і простотою форм. Будинок запроектований для сім'ї з чотирьох осіб і візуально розділений на два взаємно перпендикулярних блоку.

Традиційно кожен блок має два гострих ската. Покриття покрівлі загортається частково на стіну, немає ніяких звисів, тим самим з'являється відчуття що стіни та покрівлю - це єдине ціле.

alt

Сучасності дому додає прихований водостік. Немає ніяких труб на фасаді. Огороджувальні конструкції будівлі візуально «виступають» із загального обсягу, і за рахунок цього з'явилася велика тераса, обшита деревом і ганок. У зовнішньому вигляді будинку не обійшлося і без родзинок: на одній зі стін ми зробили геометричну композицію, яка висвітлюється в нічний час.

Будинок можна розділити на три основні зони: центральна загальна, і бічні хазяйська і дитяча. Центральний блок включає в себе велику кухню-вітальню з каміном. Підшиті стелі під кут скоса скатів збільшують простір, роблять його більш об'ємним, а панорамні вікна додають комфорту і відчуття єднання з природою. По обидва боки кухонного блоку є виходи в зону вхідний групи і спальні зони.

Господарська спальня з власним санвузлом і вбиральнею знаходиться в окремому крилі і повністю ізольована. Дитячі спальні з ігровою розташовані в протилежному крилі. Діти можуть перебувати як у своїй кімнаті, так і в загальній ігровий. З ігровий є вихід на горищне приміщення. Цей «секретний хід» буде прекрасним місцем проведення часу для дітей. Мансардне вікно буде давати досить багато денного світла і свіжого повітря протягом дня.

alt alt alt alt

Загальний санвузол розташований в центрі будинку і доступний з будь-якої точки. А біля вхідної групи з гардеробом для верхнього одягу розташовується тих приміщення з новітніми інженерними рішеннями. Горищне простір будинку нежитлове, за винятком кімнати для дітей. Використовується для проведення інженерних комунікацій.